Bramosia Menu
Zoek op provincie

Nieuwste leden

Slaaf zeeland
Slaaf zeeland
Man
Sluis
MAx
MAx
Man
hengelo
rien57
rien57
Man
Nieuwste party's
Nieuwste organisaties

Parenclub De Gallery's : Desmedtstraat 55 Minderhout


Naam Parenclub De Gallery's
Categorie Parenclub
Adres Desmedtstraat 55
Postcode 2322
Plaats Minderhout
Provincie Antwerpen
Land België
Telefoon 0032 (0) 34225737
E-mailadres galleryclub@dommel.be
Website http://www.galleryclub.be/
Omschrijving Parenclub De Gallery's onderscheidt zich van de, in hun ogen, vaak saaie weinig actieve clubavonden in de diverse clubs in België en Nederland. Avonden waar het buffet en bar de grootste attracties blijken te zijn en waar de echte actie vaak ver te zoeken is.

Parenclub De Gallery's richt zich op koppels en alleengaande dames en heren die zeer vrij willen en durven zijn in hun sexbeleving. Mensen die naar een club komen om wat mee te maken en niet enkel komen om te eten, drinken en te dansen.. Mensen die weten waar ze voor komen en zich daar niet voor schamen.
Daarom is het toegestaan om gewoon aan de bar (of misschien zelfs wel een keer erop….) sex te hebben en is Parenclub De Gallery's ook niet te beroerd om, als het echt uit de hand loopt, matrassen op de dansvloer te leggen zodat een ieder kan genieten....of mee kan genieten.....van de actie…

De club beschikt o.a. over een sauna, jacuzzi en uiteraard voldoende douchegelegenheid zodat u zich, wanneer u ook maar wilt, lekker kunt verfrissen.

Uw kleding kunt u kwijt in één van de afsluitbare lockerkasten waarvan u een sleutel krijgt bij binnenkomst.

Uiteraard zijn alle drankjes, buffet, entree cinema en gebruik van alle faciliteiten bij de entreeprijs inbegrepen....dus geen nare verassingen achteraf.
In het bargedeelte, voorzien van dansvloer met danspaal, wordt er doorlopend goede en lekkere gevarieerde muziek gedraaid...van 60's t/m heden...


Gerelateerde tagsParty's bij Parenclub De Gallery's
Bekijk hier archief
Reacties op Parenclub De Gallery's
Nog geen reacties op: Parenclub De Gallery's

Log in om je aan te melden voor deze party of om een reactie te plaatsen
e-mailadres: *
wachtwoord: *